Οδυγγέλεια 15 Trailer

Σύντομα στην οθόνη σας, η συνέχεια της ιστορίας.
Το επικό, ρομαντικό και ψυχογραφικό μυθιστόρημα που εξιστορεί τον έρωτα, τον πόθο, την σαγήνη αλλά και τις συνέπειες της απόρριψης της εγκατάλειψης και του ανεκπλήρωτου στον ψυχισμό του Οδυγγέλη.
Βασανισμοί , τιμωρίες, όρκοι και προδοσίες. Χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Διανοητικές σχέσεις που νομίζουν οτι είναι ερωτικές. Ρομαντικές σχέσεις που νομίζουν οτι είναι φιλικές. Εγωϊστικές σχέσεις που νομίζουν οτι είναι σχέσεις. Σχέσεις ζευγαριών, τριγώνων, τετραγώνων, πολυγώνων, κύκλων που κλείνουν η ανοίγουν στρογγυλοποιούνται η τετραγωνίζονται. Ομορφιά, Life Style, αλληγορικό σεξ και οτι άλλο στο καινούργιο επεισόδιο της Οδυγγέλειας. Η Αλήθεια λάμπει και είναι γυναίκα.
Η Ναυσικά εξωμολογείται με αμαρτωλές λεπτομέρειες τα πως και τα γιατί, του όχι στον Οδυγγέλη.
Ο οποίος μετά τις αποκαλύψεις της και το γεμάτο αλήθεια και πόνο ξέσπασμά της, ζητάει συγνώμη μετανοιωμένος για τους μπελάδες που της δημιούργησε και για την αμφισβήτηση που υπέστησαν οι προθέσεις της. Συναισθηματική ανατροπή, ο Οδυγγέλης επιτέλους καταλαβαίνει την Αλήθεια και δρα ανάλογα.
Ερωτευμένος ναι, κολλημένος ποτέ.
Η αληθινή αγάπη δεν είναι κοινή εξάρτηση, ούτε αξίωση.
Αγάπη με όρια ναι, αγάπη μέ όρους ποτέ.
Στα καινούργια επεισόδια νέοι πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες. Ο Οδυγγέλης ερωτοτροπεί με την Μαριλίνα (στην φωτογ. αριστερά) και η Ναυσικά ενθουσιασμένη και καταχαρούμενη, πανηγυρίζει την ελευθερία της με ελαφρά ποτά και ελαφρά τσιγάρα της αφιερώνει το τραγούδι "Όσα η Αγάπη ονειρεύεατι..." και καθιερώνει τριήμερη αργία από τα σενάρια και την κατάθλιψη. Επιτέλους με την συνείδηση της ελεύθερη από τις γκρίνιες του Οδυγγέλη, μπορεί να πάει σε μέρη εξωτικά, όπου μπορεί να αφεθεί στο χάδια του ήλιου και να μαυρίσει και να χορέψει όσο θέλει Latin χορούς με τον ασίγαστο έρωτά της. Σειρήνες παντού, τι ρόλο έπεξε η Καλυψώ στον ερωτισμό του Οδυγγέλη. Η Κίρκη σε καινούργιες μεταμορφώσεις. Απρόβλεπτες, ανατροπές και άφθονο συναίσθημα θα σας καθηλώσουν στα καινούργια, θυελώδη, ανοιξιάτικα επεισόδια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα αρχίσουν να δημοσιεύονται τα επεισόδια της Οδυγγέλειας?
Μια παρατήρηση: Η Ναυσικά δεν χρειάζεται δικαίωση, όσο για τα ελαφρά ποτά, ναι θα πάρω γιατί δεν αντέχω άλλο τα βαριά.

Ανώνυμος είπε...

Όταν γραφτούν.
Επιτέλους μια σίγουρη,σταθερή και αποκλειστική σχέση, Μπλογκική.
Τιμή μας να φιλοξενούμε τα σχόλια της Ναυσικάς.